Over mij, Stephan Kaspers

Wij zijn trots op ons interieur omdat het een mix is van diverse stylen zowel industrieel en vintage/retro. We proberen wel meubels aan te schaffen in het interieur die je niet alledaags ziet en dat vind ik gaaf. De lamp boven onze eettafel komt bijvoorbeeld van een project inrichter en zal je niet tegenkomen in een winkel. Onze woonstijl is echt wat bij ons past en wat we mooi vinden. Het is een fijne mix van onze favoriete stijlen met hier en daar een knipoog.

Als klein jongetje al een passie voor wonen hebben

Stephan Kaspers

Ik ben Stephan Kaspers, 31 jaar en woon samen met mijn partner Judith Bolk, 28 jaar. Samen hebben we twee katten genaamd Dinkey en Wolly. Wij wonen in een jaren 30 woning in het centrum van Coevorden maar oorspronkelijk kom ik uit Hoogeveen. Opgegroeid ben ik in het gezellige Meppel. Van beroep ben ik web developer, maar mijn passie ligt bij verbouwen en het stylen van interieurs, een heerlijke afwisseling van bezigheden. Het leuke aan verbouwen en stylen vind ik de talloze mogelijkheden die het biedt. Oftewel je bent nooit klaar, en je kan altijd blijven veranderen.

 

Stephan Kaspers

VOLG MIJ OP
-ADVERTENTIE-