Wauw, die lamp van de Nordlux Askja serie moet ik hebben!

Wauw, die lamp moet ik hebben! Dat was mijn eerste indruk toen ik de Nordlux Askja lamp(en) zag.

Ik was bezig met de het veranderen van mijn eetkamer. Likje verf, nieuwe eettafel, stoelen en om de puntjes op de i te zetten ook op zoek naar een mooie lamp voor boven de eettafel. Zo kwam ik bij Snoerboer terecht! Wat een keuze op de website, van je eigen lamp maken tot complete lampen series, en stuk voor stuk pareltjes! Maar de Nordlux Askja serie sprong er voor mij echt uit, deze heb ik dan ook besteld!

De lamp bestaat uit een metalen fitting waar je een glazen kap overheen kan hangen. De gave fitting is al een object op zichzelf en dus heel goed alleen te gebruiken. Leuke lichtbron/ledlamp erin en hangen maar!

Vindt je dit te minimalistisch, kan je altijd kiezen voor één van de mooie glazen kappen die je er makkelijk overheen hangt. Dit geeft meer volume maar doordat het glas transparant is lijkt het nog steeds heel ruimtelijk. Je kan de lamp helemaal aanpassen aan je eigen smaak, dit door middel van de verschillende glazen kappen. Deze verschillen van vorm, formaat en kleur. Ook de fittingen zijn er in 6 verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils.

Nordlux Askja Lamp verkrijgbaar bij Snoerboer
Nordlux Askja Lamp verkrijgbaar bij Snoerboer

Ik kon natuurlijk niet gewoon één kiezen dus zijn het er twee geworden. Allebei hebben ze als basis de zwarte fitting en als glazen kap heb ik gekozen voor de transparante en de amberkleurige cilinder vormen. De lampen staan perfect in mijn eetkamer en helemaal boven de ronde eettafel komen ze erg goed tot hun recht. Het zijn echte eyecatchers en ik ben er helemaal weg van!

Nordlux Askja Lamp verkrijgbaar bij Snoerboer
Nordlux Askja Lamp verkrijgbaar bij Snoerboer
Nordlux Askja Lamp verkrijgbaar bij Snoerboer

Naast de snelle levering van de lampen zag de verpakking er ook nog eens geweldig mooi uit! Een cadeautje om uit te pakken en vervolgens makkelijk op te hangen, wat ook altijd een fijne bijkomstigheid is. Alleen maar pluspunten voor Snoerboer en de Nordlux Askja lampen!

 

Stephan Kaspers

VOLG MIJ OP