Warmtekussen Ploov van Stoov

De koude winteravonden doorkomen met het warmtekussen Ploov

Het is het einde van het jaar en dat betekend dus dat de plaids op de bank mogen liggen, de schapenvachtjes weer op de rand van de bank liggen en het kruikje mag weer uit de kast komen. Maar dat laatste, een kruikje is niet heel mannelijk, niet bepaald handig, en laat staan niet geheel veilig omdat je toch met warm water werkt. Dus moest er wat komen om de koude winteravonden heerlijk warmpjes door de komen.

Stoov Ploov warmtekussen
Stoov Ploov warmtekussen

Warmtekussen Ploov tijdens de avonden

Maar ik als man heb het ook weleens koud, wanneer ik languit op de bank aan het genieten ben van mijn favoriete tv serie. Naast dat ik lekker warm wil liggen, wil ik natuurlijk ook lekker kunnen liggen. Dit kan het beste door middel van een lekker zacht en dik kussen. Maar wat als je deze twee kan combineren? Dan is het warmtekussen van het Nederlandse bedrijf Stoov de oplossing! En ook nog eens in mijn favoriete kleur, okergeel! Zo gaaf!

Naast okergeel, is het kussen ook nog verkrijgbaar in 4 andere kleuren; licht groen, zwart, petrol blauw en koraal rood en heeft het een formaat van 45×45 centimeter. Het Ploov kussen is er tevens nog in een slagje groter, namelijk 45×60 centimeter. Voor als je echt in een ultieme op de bank hang modus bent.

Stoov Ploov warmtekussen
Stoov Ploov warmtekussen

Unieke techniek in het warmtekussen van Stoov

Het warmtekussen is toch een leuk hebbedingetje en misstaat zeker niet op je bank, in de slaapkamer en in het voorjaar buiten op de loungeset. Het kussen met de naam Ploov is voorzien van een accu die je heel eenvoudig kan opladen met een magnetische connector, en is volledig opgeladen in twee uur. Wanneer de accu volledig is volgeladen kan je er maar liefst twee tot vier uur heerlijk warm van genieten. Het Ploov kussen is voorzien van drie warmtestanden, die eenvoudig is af te lezen door middel van rode ledjes. Wanneer je het kussen een tijdje aan hebt staan, wordt hij tussen de 30 en 45 graden warm. Hoe koud je het ook hebt, de perfecte warmte komt altijd uit het kussen. De slogan van Stoov is ook niet voor niets “We warm people”.

Stoov Ploov warmtekussen
Stoov Ploov warmtekussen
Stoov Ploov warmtekussen

Eet je net als ik heel vaak op de bank, en heb je net iets laten vallen op je warmtekussen? Dan kan je gelukkig eenvoudig de hoes van het kussen af halen zonder dat je alle kabels hoeft los te koppelen. De hoes even in de wasmachine, en hop je kan weer genieten van je warme avonden.

Ik heb het warmtekussen van Stoov heel eenvoudig via hun eigen website stoov.com besteld! Dus zoek je nog een leuk cadeau voor de feestdagen, denk dan eens aan dit kussen. Door het weggeven van dit kussen geef je echt een cadeau waar iemand een warm gevoel van krijgt.

Naast dit warmtekussen met de naam Ploov kan je bij Stoov ook nog andere heerlijke warme producten vinden, zoals verwarmde zitkussens en warmtedekens.

 

Stephan Kaspers

VOLG MIJ OP