Over mij, Stephan Kaspers

Mijn naam is Stephan Kaspers en heb al mijn hele leven een passie voor interieurs en wonen. De passie in interieurs en alles wat daarbij komt kijken begon al toen ik een jaar of zeven was. Wekelijks was ik bezig om mijn kamertje opnieuw in te richten, mijn moeder werd wel eens gek van me. En vroeg zich af waarom ik toch altijd steeds alles veranderde. Tegenwoordig ben ik een echte verzamelaar van mooie unieke items, en ben dol op het combineren van diverse stylen binnen mijn interieur. Het is een fijne mix van mijn favoriete stijlen met hier en daar een knipoog.

Als klein jongetje al een passie voor wonen hebben

Wie ben ik

Ik ben Stephan Kaspers, 32 jaar en woon samen met mijn kat genaamd Wolly. Ik woon in een jaren 30 woning in het centrum van Coevorden maar oorspronkelijk kom ik uit Hoogeveen. Opgegroeid ben ik in het gezellige Meppel. Van beroep ben ik web developer, maar mijn passie ligt bij verbouwen en het stylen van interieurs, een heerlijke afwisseling van bezigheden. Het leuke aan verbouwen en stylen vind ik de talloze mogelijkheden die het biedt. Oftewel je bent nooit klaar, en je kan altijd blijven veranderen.

 

Stephan Kaspers

VOLG MIJ OP